Dassy

Welcome to Design3edge

DASSY EUROPE je dio Belgian grupe s više od 30 godina iskustva u kreaciji  i proizvodnji  “Private Label”  radne odjeće. Nakon dvije godine intenzivnih ispitivanja i istraživanja , DASSY je predstavio “Professional Workwear” kolekciju 2007.
Cjelokupnu DASSY kolekciju kreirao je  iskusni i kreativni belgijski tim. Svaka faza u razvoju, od dizajniranja do pakiranja, nadzire se od strane tima. Odjevni predmeti proizvode se u vlastitom proizvodnom centru. Moderna tvornica, površine 16.000 m², zapošljava više od 1000 ljudi. Zahvaljujući najnovijim dostignućima u proizvodnji, krojenju i šivanju, tjedno se proizvodi oko 50.000 odjevnih komada DASSY i Private Label.

 

DASSY nudi veliki i potpuni asortiman kvalitetne radne odjeće  u različitim tkaninama. Svi materijali, poput tkanina, zatvarača, dugmadi, … moraju imati visoku razinu kvalitete i pažljivo su odabrani. Stoga surađujemo s vodećim partnerima kao što su Cordura®, 3M®, KROKO®, YKK® iTeflon®.

 

DASSY omogućava visoku udobnost nošenja s optimalnom funkcionalnošću i dugotrajnom zaštitom. Kreacije su originalne i učinkovite. Svi materijali, uključujući tkanine, zatvarače, dugmad, itd., zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. DASSY se zalaže za kvalitetu koja čini razliku!

.

Udobnost

DASSY radna odjeća je profesionalno dizajnirana tako da odgovara specifičnim radnim uvjetima korisnika. Zbog toga su odijela udobna u svim situacijama i nude optimalnu lakoću pokreta. Rad postaje lakši i produktivniji: radna odjeća koja radi za vas!

Funkcionalnost

DASSY radna odjeća zadovoljava profesionalne zahtjeve za sigurnošću, zaštitom, jednostavnošću korištenja I lakoćom održavanja. Obične hlače ili hlače s više džepova ( multi pocket ) i sa pojačanom zaštitom koljena ( đepovi za štitnike za koljena )  ili florescentna jakna, izbor je vaš.

Dizajn

DASSY kolekcija kombinira bezvremenski dizajn s inovativnim detaljima. Dizajneri su osigurali ne samo da uvijek izgledate dobro, nego su posebnu pažnju posvetili praktičnoj stani vaše odjeće.

 

Zahvaljujući uspjehu  “Professional Workwear” kolekcije asortiman je proširen u vrlo kratkom vremenu.  WEB stranica je prilagođena da bi se cijela kolekcija mogla prikazati na najprikladniji način. Na dan 1. Travnja 2010. Pokrenuta je nova web stranica DASSY. Web stranica ima novi izgled i više je prilagođena korisniku. Posjetitelji  mogu vidjeti DASSY modele u dostupnim bojama na novim 3D slikama . Sve informacije, kao catalog, wallpaper, logo, i puno više, mogu se preuzeti na stranici. Pomoću tražilice mogu se pronaći specifični modeli. Isto tako, dostupna je pretraga po kategoriji i po boji.  To zanči da možete vidjeti sve hlače ili sve sive modele, na taj način možete složiti i izabrati vaše savršeno DASSY odijelo.
Kvaliteta tkanine odrađuje kvalitetu radne odjeće. Upravo zbog toga DASSY koristi samo pažljivo odabrane, izdržljive i strogo testirane vrste tkanina koje garantiraju dugotrajnost i kvalitetu.

 

Korisni linkovi


Najčešće korištena platna

65% POLIESTER, 35% PAMUK

Ovo je  izdržljiva kombinacija vlakana , sa visokom postojanošću boja, čak i ako se često pere. Standardna radna odijela u ovoj kvaliteti često se koriste u industriji, građevinarstvu i uslužnim djelatnostima.

100% PAMUK

Prirodna svojstva pamuka daju mu posebno ugodan osjećaj, a isto tako pamuk ima izolirajući i provjetravajući efekt. Čisti pamuk može se prati na 90º. Veoma je pogodan za metalnu industriju.

 

CANVAS, 60% PAMUK - 40% POLIESTER

Čvrsta tkanina, mješavina poliestera i pamuka, vrlo oporna na habanje, grube structure. Blaga horizontalna rastezljivost pruža optimalnu slobodu pokreta i visoku udobnost. Unutrašnja strana je blago brušena što daje osjećaj mekoće.

 


Welcome to Design3edgeCORDURA

Brendirani materijal od tvrtke DuPont, prvi puta proizvedena u DuPontu 1934, kao posebno čvrst i otporan materijal. Radi se o specijalnoj polyamid tkanini, koja je veoma otporna na ogrebotine i veoma je čvrsta. Cordura® polyamidna vlakna osiguravaju veliku trajnost i visoku fleksibilnost. Dodatni tretman čini ih vodo-nepropusnim. Vlakna su sedam puta jača nego pamučna, tri puta jača nego poliester i dva puta jača od najlonskih vlakana.  DASSY koristi ova vlakna tamo gdje postoji najveća abrazija. Visoki kvalitet ove tkanine se doseže teksturacijom površine materijala vrućim zrakom (vrućim zrakom se spajaju tanka povšinska vlakna i tako se stvara površina koja na dodir podsjeća na grubo platno).
Ima visoki parametar vodootpornosti. Od 2004 se proizvodnja Cordure odvoja iz DuPonta u posebnu firmu Invista, koja je danas jedini proizvođač cijelog niza komercijalnih tehničkih materijala.